پیش بینی راه اندازی کارخانه تولید آهن اسفنجی اردکان در شهریورماه

مجید غفوری منش گفت: کارخانجات آهن اسفنجی اردکان در سال ۹۷ توسط شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران، تامین مالی شد و بنا بر اعلام مدیران ارشد این کارخانه، در شهریورماه سال جاری این واحد تولیدی به بهره برداری خواهد رسید

 رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران در گفتگو با پایگاه خبری اگزیم نیوز از راه اندازی قریب الوقوع کارخانه آهن اسفنجی در اردکان یزد خبر داد و گفت: کارخانجات آهن اسفنجی اردکان به مبلغ 52 میلیون یورو در سال 97 توسط شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران، تامین مالی شد و بنا بر اعلام مدیران ارشد این کارخانه، در شهریورماه سال جاری این واحد تولیدی به بهره برداری خواهد رسید.

 به گفته غفوری منش از جمله پروژه های مهم تامین مالی شده در بخش صنعت معدن احداث واحد تولید آهن اسفنجی در اردکان به میزان 70 میلیارد ریال و بیش از 52 میلیون یورو است که تاکنون 35 میلیاردریال و 42 میلیون یورو از این تسهیلات پرداخت شده  و برای 187 نفر اشتغال ایجاد می کند. این واحد تولیدی 50 میلیون دلار در سال برای کشور ارزآوری دارد.

وی در ادامه بیان در تشریح عملکرد شعبه یزد بانک توسعه صادرات گفت: بررسي عملكرد شعبه يزد بیانگر تلاش شعبه برای اعطاي تسهيلات و ايجاد تعهدات در كليه بخش ها بوده و اعطاي تسهيلات صادراتي و غير صادراتي، فعاليت مستمر در حوزه اعطاي تسهيلات به شركت هاي دانش بنيان، گشايش اعتبار اسنادي داخلي ريالي و وارداتي نشان دهنده عزم شعبه به جهت فعاليت در كليه بخش ها ست.

 وی افزود: خرید بروات اسنادی وارداتی در سه ماهه اول سال جاری 12میلیون و 647 هزاردلار بوده در حالیکه در مدت مشابه در سال گذشته این رقم 35 هزار دلار بود. لازم به ذکر است در راستای حمایت هر چه بیشتر از صادرکنندگان،  65 درصد از تسهیلات اعطایی بانک از محل منابع صندوق توسعه ملی بوده که با منابع بانک به صورت تسهیلات تلفیقی با نرخ  14.5- 14 درصد به صادرکنندگان تخصیص یافته است.

رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات اعلام کرد: تا کنون 220 هزار یورو از صادرکنندگان ارز به صورت اسکناس خریداری کرده ایم که با همکاری صرافی توسعه صادرات ما به ازای ریالی آن در اسرع وقت به صادرکنندگان به نرخ روز پرداخت شده است؛ بانک توسعه صادرات محدودیتی برای خرید ارز صادراتی صادرکنندگان ندارد.

 غفوری منش با اشاره به خواسته مدیرعامل بانک توسعه صادرات برای تحت پوشش قرار دادن تمامی صادرکنندگان واجد شرایط دریافت تسهیلات صادراتی، گفت: در حال حاضر 170 صادرکننده در استان فعالیت دارند که بالغ بر 100 صادرکننده مشتری شعبه یزد بانک توسعه صادرات هستند؛ تلاش داریم با برنامه ریزی برای جذب مشتریان تازه با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سایر صادرکنندگان را شناسایی و از آنها دعوت کنیم تا از مجموعه ای از خدمات و تسهیلات این بانک برای تسهیل فرایند های صادراتی خود بهره مند شوند.

  مجید غفوری منش گفت: در نظر داریم در ادامه سیاست های بانک در حمایت از شرکت های دانش بنیان و فناورانه استان، با حضور شرکت های دانش بنیان نشست های هفتگی در محل شعبه  برگزار کنیم؛  بر اساس این ایده، در این جلسات هفتگی، شرکت های دانش بنیان می توانند علاوه بر آشنایی با خدمات بانک توسعه صادرات در کلاس های آموزشی مختلف در حوزه امور مالی، آشنایی با خدمات بانک و سایر مهارت های صادراتی شرکت کنند.

 به گفته رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات در سال 97 با جذب شركت هاي دانش بنيان و اعطاي تسهيلات به آنها و همچنين صدور گشايش اعتبار اسنادي داخلي ريالي سبد خدمات به مشتريان شعبه متنوع تر گرديد.

وی اضافه کرد: در مجموع 300 شرکت دانش بنیان در یزد فعالیت دارند 15 درصد این شرکت ها به لحاظ صادراتی توانمند هستند با توجه به این ظرفیت سال گذشته یزد به عنوان استان پایلوت برای توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان انتخاب شد.

 غفوری منش در ادامه یادآور شد: شعبه یزد به منظور تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان برای واردات مواد اولیه واحدهای تولیدی، ثبت سفارش واردکنندگان استان را به صرافی توسعه صادرات انتقال داده و به این ترتیب ارز مورد نیاز واردات مواد اولیه تولید استان، فراهم می شود؛ واردات استان را مواداولیه، کالای واسطه ای و ماشین آلات تولیدی مورد نیاز خطوط تولید، تشکیل می دهند.

 رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران اظهار امیدواری کرد در سال رونق تولید بتوانیم از طریق حمایت از واحدهای تولیدی صادرات محور گامی بلند در جهت حفظ توان تولید و توسعه صادرات کشور برداریم.

کد خبر 28254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 7 =